Doen jullie mee? Voetbal Beachevent 2022 in Sibbe 8-9-10 juli 2022

Met veel plezier zijn wij met een grote groep vrijwilligers van SV Sibbe begonnen met de organisatie en voorbereidingen van ons voetbal Beachevent 2022 dat van vrijdag 8 juli tot en met zondag 10 juli op het complex van SV Sibbe zal gaan plaatsvinden.

In tropische sferen hebben wij 3 zandvelden beschikbaar en in onze feesttent ernaast zullen we met dj’s en gastartiesten onze spelers en gasten muzikaal in de watten leggen.

Graag willen wij dit bij jullie vereniging (en ook de andere voetbalverenigingen in onze buurt) onder de aandacht brengen en jullie uitnodigen. Hier een kort overzicht van ons programma.

Vrijdagavond – Beach voetvolley voor de senioren en JO15 tot JO19
Vanaf 19:00 is er een Beach voetvolley toernooi. Er kan in twee categorieën worden deelgenomen: 1) Senioren en 2) Jeugd JO15 tot en met JO19. 1 team bestaat uit 4 spelers.

Zaterdag 10 Juli – Beach voetbal toernooi voor de jeugd tot en met JO13
Op zaterdag ochtend/middag 10 juli hebben we voor de jeugd van JO7/MO7 tot en met JO/MO13 een beach voetbaltoernooi. We werken op zaterdag met tijdsblokken van 2 uur voor elke leeftijdscategorie.
Voor iedereen hebben we een leuk aandenken en winnaars gaan naar huis met een mooie beachevent trofee.

Inschrijven kan via www.svsibbe.nl (Inschrijven Beachweekend) of rechtstreeks via Beachevent SV Sibbe 2022. De kosten voor inschrijving bedragen 15 euro per team. Meer informatie over het programma en activiteiten kun je vinden via bovenstaande links.

We zouden het hartstikke leuk vinden als jullie ook van de partij kunnen zijn.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens op het beachevent!

Namens organisatie Beachevent 2022 en Bestuur SV Sibbe

Patrick Cruts