Walram 1 in nieuwe trainingsoutfit

Directeur Tom van Houtem van Dichtbij Vastgoed verraste recentelijk de hoofdmacht en technische staf van Walram 1 met een volledig nieuwe trainingsoutfit. Voor de reguliere trainingen doordeweeks en bij de opwarming voor de competitiewedstrijden, staat het hele team er piekfijn op met één mooie uitstraling in kleding. Een uitstraling die ook wel past bij de vaste dienstverlening van dit vastgoedbedrijf uit het naburige Voerendaal.

Dichtbij Vastgoed kenmerkt zich door haar persoonlijke en betrokken werkwijze. Het bedrijf kijkt verder dan alleen de verkoop van je woning. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bepalen we samen wat je van ons kunt verwachten en wat de strategie is die bij jou en de verkoop van jouw woning past. Wij helpen je van begin tot eind aan een persoonlijk verhuistraject. Wij vinden het achterhalen van sfeer en beleving waarheen je op zoek bent belangrijk. Gezamenlijk gaan wij graag met je actief op zoek naar de juiste match in de regio!

Dichtbij vastgoed wenst Walram 1 veel succes in de huidige competitie. Een dikke dankjewel aan het vastgoedbedrijf voor de mooie tenue sponsoring.