Succes Grote Clubactie 2021

De Grote Clubactie 2021 is afgelopen. Er zijn in Nederland een recordaantal loten verkocht: bijna 3,6 miljoen! Met een opbrengst van 10.756.383 miljoen euro – 1,2 miljoen meer dan vorig jaar – is landelijk wéér een record verbroken. Limburg scoorde een mooie zesde plek op de landelijke provincieladder met een opbrengst van 579.051 euro. Deelnemende verenigingen in onze provincie verdienden gemiddeld 1.673 euro aan deze lucratieve actie.

Eigen opbrengst

In Valkenburg heeft de Grote Clubactie ruim 12.000 euro opgebracht voor de verenigingen. En daarvan is liefst …………… 3.776.16 euro aan opbrengst genoteerd voor VV Walram. Dat maakten donderdagavond de Grote Clubcoördinator Pascal Kabo en voorzitter John Pisters bekend.

Na aftrek van enkele kostenposten resteert voor de club een mooi bedrag van 3.500 euro. Pascal en John waren erg enthousiast over dit bereikt resultaat met liefst bijna eenderde van de totaalopbrengst in onze gemeente en ruim het dubbele van het provinciale gemiddelde. Met name Pascal straalde van oor tot oor bij het openen van de enveloppe met de mooie cheque. Hij heeft de laatste weken de administratie vlekkeloos in beheer gehad en verdient namens de club hiervoor een dikke chapeau!

Prijzen en tombola

Om extra dankbaarheid namens de club te tonen werden tegelijkertijd de beste lotverkopers in de club gehuldigd. Bij de junioren ontving Walram-topverkoper Kevin Biermans (liefst 116 loten) van de JO14-1 een fraai nieuw trainingspak. Ook 2e elftalspeler Constantijn Feih mocht een nieuw trainingspak aantrekken als beste verkoper bij de senioren.

Vervolgens mochten de twee winnaars Kevin en Constantijn loten trekken van de clubtombola van leden die meer dan 10 loten hadden verkocht.

Van de jeugd gingen 45 en van de senioren 8 namen in de koker, waaruit Kevin en Constantijn de navolgende prijswinnaars onthulden:

Voetbaltas: Jayden Geijselaers JO10
3 Voetballen: Dries Ruijters JO14-1, Jonathan Kruyver JO07, Stan Beers JO12-1
2 Zoepkaarten: Marcel Lebouille Walram 3
1 Zoepkaart: Sven Hamers Walram 2

Verder liet coördinator Pascal Kabo weten, dat alle leden die meer dan 20 loten hebben verkocht een mooie oorkonde krijgen. Met deze oorkonde kunnen deze leden korting krijgen bij diverse landelijke sponsoren van de grote Clubactie (o.a. pretparken) De tombolaprijzen en de oorkondes zullen spoedig bij de verschillende spelers thuis worden bezorgd.

Welke loten zijn in de prijzen gevallen?

Heb jij een lot/loten gekocht van de Grote Clubactie? Hiermee heb jij VV Walram gesteund, bedankt daarvoor! Jouw inzet is goud waard voor de vereniging, maar misschien ook voor jezelf! Via de lotchecker of deze pdf kun je jouw lotnummer(s) checken om te zien of je in de prijzen bent gevallen.

Jouw lotnummer(s) heb je eerder via e-mail ontvangen. Is dat niet het geval? Geen probleem! De lotnummers staan ook op je bankafschrift vermeld. Klik op onderstaande button om naar de lotchecker te gaan.