Voltallige technische staf blijft

Met het tijdig vastleggen van trainer Jordy Reneerkens voor onze hoofdmacht Walram 1 voor de voetbaljaargang 2022/2023, heeft het bestuur een belangrijke slag geslagen in de altijd rond deze periode overspannen transfermarkt voor amateur voetbaltrainers. De bijzonder deskundige aanpak en trainingsmethodiek van onze trainer Reneerkens is inmiddels breed bekend op de Limburgse velden zodat ongetwijfeld kapers op de kust zullen zijn. Met een nieuwe contractverlenging mag Walram zich nu spekkoper noemen.

Natuurlijk speelt bij deze nieuwe verlenging van de wederzijdse samenwerking ongetwijfeld mee het onvoorwaardelijk vertrouwen van Jordy Reneerkens in zijn jeugdige spelersgroep. Nu opnieuw vanwege de Corona pandemie een afgelasting dreigt van de voetbalcompetities, kan waarschijnlijk Reneerkens voor het 2e jaar op rij niet alles uit zijn talentvolle hoofdmacht halen. Met zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst spreekt onze trainer zijn nadrukkelijk geloof uit in het jeugdige Walram 1 met heel veel groeipotentieel. En daar wil hij ook volgend seizoen graag leiding aan geven.

Technische staf

In zijn energieke inzet voor Walram staat trainer Reneerkens niet alleen. Ook in het nieuwe jaar zal keeperstrainer en tevens 1e elftalleider Patrick Ruijters als directe rechterhand fungeren. Oud keeper Ruijters heeft al een aantal jaren ervaring in deze duobaan en geniet eveneens het volle vertrouwen van de spelersgroep en het bestuur.

Ook trainer Wil Meurders van Walram 2 heeft toegezegd graag zijn samenwerking te verlengen. Meurders wenst maar wat graag een extra stap te maken naar de 2e Klasse met zijn uitgebalanceerde spelersgroep. Voor het 2e jaar op rij voert zijn reservebrigade de ranglijst aan en hopelijk gooit dit jaar Corona niet weer roet in het eten. Inmiddels al 52 jaren lid van de club zal deze Walrammer in hart en nieren eveneens de trainingen van Walram 3 blijven verzorgen. En ook de veteranen zullen ongetwijfeld waar nodig weer van zijn trainerservaring gebruik blijven maken.

Oud trainer en huidig Technisch Club Coördinator Paul Bisschops blijft in deze functie ook volgend jaar verbonden aan de club. Zowel de jeugdafdeling als de senioren varen wel bij zijn aanpak. Met name de sterke groei in jeugdleden en daarbij benodigd jeugdkader vraagt volgend jaar nog alle aandacht van deze gedreven TCC‘er.
Zo heeft Bisschops met de Jeugdcommissie dit jaar een geheel nieuw opleidingsplan in de steigers gezet voor de jeugdleiders, dat zeker nog in de nieuwe jaargang 2022/2023 nader invulling vraagt. Daarnaast zal Paul Bisschops als klankbord blijven fungeren voor hoofdtrainer Jordy Reneerkens. En ook trainer Wil Meurders en leider Walram 3 Roger Vleugels zal hij blijven assisteren bij de trainingen en waar nodig begeleiding van Walram 2 en Walram 3. En natuurlijk zal onze TCC’er tijdens trainingen en op elke zaterdag als vraagbaak blijven fungeren voor talrijke vragen van ouders van jeugdspelers.

Tot slot zal de medische begeleiding in het nieuwe voetbalseizoen letterlijk in vertrouwde handen blijven van voormalig ervaren fysiotherapeut Frank Delnoy uit Sibbe. Deze gelouterde sportmasseur heeft snel zijn draai gevonden bij de club en fungeert inmiddels ook al als bijzonder vertrouwenspersoon en gewillig luisterend oor voor een geblesseerde speler op zijn massagetafel. Met name in deze moeilijke Corona periode waakt Frank over de gezondheid van zijn jongens en heeft al menige kwetsuur succesvol weten aan te pakken met het juiste genezings- en herstelproces.

Het bestuur spreekt onvoorwaardelijk alle vertrouwen uit in zijn technische staf en hoopt op een verdere succesvolle samenwerking.X