Donderdagavond 21 oktober: bekerthriller Walram – Minor

In de 2e ronde van de KNVB bekercompetitie hebben de Valkenburgers geloot tegen hoofdklasser Minor uit Nuth. Dat de buren uit de nieuwe fusiegemeente Beekdalen in de hoofdklasse een magere start hebben (13e plek) met gemiddeld maar 1 doelpunt voor doch 2,63 doelpunten tegen per wedstrijd, wil niet zeggen dat de rode garde van Walram deze klus kan klaren. Nee zeker niet; Minor acteert al een aantal jaren in de top van het Limburgs amateurvoetbal en zullen zich zeker niet het kaas van het brood laten eten door een derde klasser!

De uit verschilende nationaliteiten bestaande en bovenal technisch begaafde ploeg van trainer Chris Burhenne zal zeker in de bekercompetitie hoge ogen willen gaan gooien. Walram is dus gewaarschuwd. Gisteravond heeft trainer Jordy Reneerkens zijn manschappen nog eens nadrukkelijk gewezen op de kracht en snelheid van Minor en daarop gericht getraind.

Het zal donderdagavond 19:30 uur ongetwijfeld een mooie bekerwedstrijd worden waarin Walram zich absoluut wil meten met de het drie klassen hoger acterende RKSV Minor. Leden en supporters zijn natuurlijk van harte welkom in Sportpark Oost.