Rabo ClubSupport start vandaag

Vanaf vandaag 4 oktober kun jij je stem uitbrengen op VV Walram voor het Rabo ClubSupport programma.

Hoe werkt Rabo ClubSupport?

In het kort komt het erop neer dat wij als voetbalclub sponsorgeld kunnen verdienen door zo veel mogelijk stemmen te krijgen voor onze club. Hoe dat werkt staat beschreven op de website (Rabo ClubSupport – Rabobank) en daar kun je ook je stem uitbrengen. Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk leden, ouders, opa’s en oma’s, kennissen, vrienden, collega’s en supporters op VV Walram stemmen.

Zeker dit jaar waarin wij als vereniging veel kosten hebben moeten maken als gevolg van de waterschade en het mislopen van inkomsten door Corona.

Om te kunnen stemmen dien je wel zelf klant te zijn bij de Rabobank en tevens “lid” te zijn van de Rabobank. Lidmaatschap is gratis en gemakkelijk te activeren via de Rabo App of website via het menu “zelf regelen”

Wanneer kan ik stemmen?

Vanaf vandaag 4 oktober tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op VV Walram. Doe je mee?

Help mee, zorg dat je “lid” van de Rabobank wordt en stem op VV Walram. Hoe meer stemmen hoe meer sponsorgeld. Alvast dank voor jouw stem en deel dit s.v.p. onder zoveel mogelijk vrienden, kennissen of familieleden.

De sponsorcommissie VV Walram