Help Walram en spaar mee met Voetbalpassie!

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch iedereen weer te kunnen verwelkomen in Sportpark Oost.De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet.

Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor de club. En daar hebben we elk lid en vele supporters van onze voetbalclub bij nodig!

Voetbalpassiepunten

Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door!

Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor Walram, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

Spaar je mee?

Zo spaar je mee voor onze vereniging:

1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar www.ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging Walram.
  3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
  4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.

Je kunt Voetbalpassiepunten sparen bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten. Dus heb je deze week de wastas van je elftal, haal dan nog snel wasmiddel bij Albert Heijn en scoor punten! Is er binnenkort iemand jarig? Doe nog voor 4 oktober boodschappen en help Walram aan extra inkomsten. Alle beetjes helpen.

Prijzen

Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen!

Bij aankoop van producten van Red Bull, Lay’s, Heineken, Coca-Cola en Calvé kun je fantastische prijzen winnen, zoals kaarten voor het Nederlands elftal, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of een dag als voetbalprof leven.

Vragen?

Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.