Grote clubactie 2021

Beste jeugdleden en/of ouders en senioren VV Walram,

Na het succes van het vorig jaar gaan we op herhaling met de nieuwe editie Grote Clubactie 2021. Dit keer worden alle spelende leden van de jeugd en alle voetballende senioren uitgenodigd om deel te nemen aan de lotenverkoop. De startdatum van de lotenverkoop is 18 september 2021.

Waarom?

Nog altijd heeft de vereniging last van de naweeën van de Corona pandemie en nog eens versterkt door de enorme schade als gevolg van de watersnoodramp van 14 juli. Voldoende argumenten om met z’n allen de schouders te zetten op een goede nieuwe verkoop van veel loten.

Informatie

In de bijlagen treffen jullie de uitnodiging aan met verenigingsinformatie over de Grote Clubactie. Ook is een hele duidelijke instructie voor de lotenverkopers bijgevoegd. Open deze snel, lees alles even goed en zorgvuldig door zodat je straks goed voorbereid kunt deelnemen aan de lotenverkoop.

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd terecht bij onze clubcoördinator van de Grote Clubactie Pascal Kabo.
Zijn gegevens staan in de uitnodiging.

Walram rekent op jullie! Heel veel succes.

Instructie lotenverkopers 2021
Oproep leden Grote Clubactie 2021