Selectienieuws Walram 1: update 3

We hebben u in de vorige twee updates op de hoogte gebracht van de spelers die stoppen en/of vertrekken naar een andere club.

Ook zijn de nieuwelingen bij het eerste elftal van Walram aan u voorgesteld. Vandaag het vizier op de spelers die trouw blijven aan onze club.

Verheugd mogen wij u mededelen dat onze Servische keeper Marko Antunic ook volgend seizoen ons doel verdedigd. Ook Cornee Frissen, verleden seizoen overgekomen van FC Hoensbroek, blijft de club trouw net als youngster Sem Frissen, verdediger uit Houthem en afkomstig uit de eigen kweekvijver van de Walram jeugd.

Verder zal het gedreven trio Florian Lennaerts, Kenneth Leunissen en Jasper Moonen voor de nodige ervaring zorgen binnen de jeugdige ploeg van Walram 1.

Morgen update 4.