Selectienieuws Walram 1: update 2

Vandaag in onze tweede update stellen wij u voor aan nog enkele nieuwe spelers, die komend seizoen voor VV Walram gaan uitkomen.

Van VV Eijsden maakt keeper Glenn Moers de overstap naar Walram. De in Maastricht geboren Glenn woont in Rijckholt en heeft o.a. gespeeld bij Geusselt Sport, waar hij al met hoofdtrainer Jordy Reneerkens heeft samengewerkt. Hij is dus geen onbekende voor de technische staf.

De Belg Jenthe Welkenhuizen, aanvallende middenvelder, heeft in de jeugd van KRC Genk en MVV gespeeld. Daarna maakte hij de overstap naar VV Scharn en is dus geen onbekende van onze assistent trainer Marcel Eijkenboom.

Verdediger Yves Meulenberg uit Oirsbeek verruilt het blauw/wit van FC Hoensbroek voor het rood van Walram. In Valkenburg hoopt hij zich door te ontwikkelen en op die manier vervroegd de overstap te maken van de jeugd naar de senioren.

Ook van FC Hoensbroek komt aanvaller Bram Bosch uit Amstenrade. Net als Yves maakt ook hij vervroegd de overstap naar de senioren. Bij Walram wil hij graag een volgende stap maken in zijn voetbalcarrière.

Volgende keer: Update 3.X