In memoriam John Hanrats

Gisteren bereikte ons het bericht dat jeugdwedstrijdsecretaris John Hanrats maandagochtend na een hevige strijd tegen een verschrikkelijk ziekte is overleden in het hospice te Valkenburg. Op een veel te jonge leeftijd van slechts 54 jaar en nog midden in het leven staand, neemt VV Walram afscheid van een super vrijwilliger, voetbalvriend en tevens liefdevol vader van onze jeugdleden Bas en Max.

Na de komst van zijn twee zonen in 2011 bij onze voetbalclub, nam John in 2013 zeer gemotiveerd de zware taak van het jeugdwedstrijdsecretariaat op zijn schouders. Elke vrijdagmorgen stelde John met zijn maat Stuf Boumans op het terras van restaurant De Kei het wedstrijdschema en de kleedlokalenindeling voor elk sportweekend op. Uren werk verrichte hij aan wijzigingen in de speelschema’s van de jeugd, overleg met andere verenigingen en steeds maar weer puzzelen voor het beste wedstrijdverloop. Ook de jaarlijkse toernooikalender en de ondersteuning voor de jaarlijkse nieuwe teamindelingen waren bij hem in goede handen.

Ook voor diverse andere klussen kon altijd een beroep worden gedaan op John. Allerlei hand- en spandiensten verrichten was hem niet vreemd; op John kon altijd een beroep gedaan worden. Bij evenementen beheerde hij met Stuf de kassa en muntverkoop, bij de jaarlijkse BBQ was hij een meester in het hanteren van de vleestang en elke zaterdagochtend vervulde hij met diezelfde Stuf en Ben van Loo het gastheerschap in Sportpark Oost. Het was dan ook dik verdiend dat John enkele jaren gelden door de vereniging werd geëerd met de jaarlijkse onderscheiding “Vrijwilliger van het Jaar”.

Het verlies van John voor onze vereniging is enorm groot. Wij zullen hem nooit vergeten en zijn aan hem heel veel dank verschuldigd. Wij wensen Bas en Lisa, Max en Priscilla heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van hun dierbare en liefdevolle (schoon)vader en echtgenoot.

Gelet op de huidige beperkingen van Corona wordt John vrijdagmorgen 23 april 2021 om 09:30 uur in besloten kring gecremeerd. Indien je de dienst via livestream wil volgen, stuur dan een e-mail naar: livestream@elsjacobsuitvaart.nl. Mocht je donderdag 23 april om 12:00 uur geen e-mail hebben ontvangen, neem dan telefonisch contact op met Els Jacobs Uitvaartonderneming, 046 – 411 29 22.X