Nieuwsupdate KNVB Regio Cup

Dinsdagavond zijn tijdens de persconferentie van het kabinet wederom weinig versoepelingen bekendgemaakt. Ontzettend jammer. Alle competities stromen nu definitief door naar de KNVB Regiocup. We hopen uiteraard dat de KNVB Regiocup zo snel mogelijk gestart kan worden. Alle voorbereidingen zijn hiervoor bij de KNVB in volle gang. Dus zodra de maatregelen het toelaten, gaat de KNVB Regiocup van start, zodat we dit seizoen toch met wedstrijden kunnen afsluiten. Er werd door premier Rutte 1 lichtpuntje genoemd: vanaf 31 maart gaat de avondklok om 22:00 uur in, waardoor vanaf dan eventueel een uur later en/of langer kan worden getraind.

KNVB Regiocup / poule-indeling

Ondanks het uitblijven van versoepelingen is er de hoop om dit seizoen nog wedstrijden te organiseren. Zoals we in een eerdere update al meldden, zijn alle teams van Walram automatisch ingeschreven voor de KNVB Regiocup.

De KNVB laat weten dat ze alles klaar hebben staan om direct te kunnen starten zodra de versoepelingen dat toestaan. Dit geldt zowel voor jeugd als seniorenteams, ook al kunnen de seniorenteams nu nog niet onbeperkt trainen en is het perspectief voor hen vooralsnog anders. Uiterlijk 9 april wordt de poule-indeling bekendgemaakt.X