Walram verwelkomt 2 nieuwe hoofdsponsors

Na het afscheid van voormalig shirtsponsor Pop on Top is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdsponsor. Ondanks de barre tijden van de Corona pandemie heeft de zoektocht niet lang hoeven duren. Met Top Intermediairs en La Casa zijn twee hoofdsponsors gevonden, die binnenkort op de nieuwe shirts van Walram 1 zullen pronken.

Top Intermediairs BV van eigenaar en Walram 3 speler John Leurs is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van personeel. Het bedrijf heeft veel expertise en met hun motto “maatwerk op niveau” is de betrokkenheid met relaties en werknemers heel hoog. Top Intermediairs biedt een aantrekkelijke tariefstelling met een dienstverlening van hoge kwaliteit.


Het bekendste Spaans Italiaans specialiteiten restaurant van Valkenburg is La Casa in de Grotestraat Centrum. Eigenaar Marcel Janssen is al jaren actief als jeugdleider in onze club en hij heeft volmondig JA gezegd tegen het co-hoofdsponsorschap. In de gezelligste en druk bezochtste promenade van Valkenburg bieden de keuken en bediening van La Casa naast heerlijke pizza’s en overheerlijke pasta’s, tevens diverse vleesgerechten bereid op Spaans Italiaanse wijze. Om het nog maar niet te hebben over hun overheerlijk en smaakvolle Tapas gerechten.

Met de juiste aanpak van de sponsorcommissie heet de vereniging beide hoofdsponsors van harte welkom. Met hun hoofdsponsorschap leveren Top Intermediairs en La Casa een zichtbare verbinding met de vereniging. Zowel beide bedrijven als de club hebben de wens uitgesproken te streven naar een passende en lange samenwerking.
Natuurlijk waren John Leurs en Marcel Janssen al de nodige jaren lid van de vereniging, maar nu wensen beiden zich ook met hun bedrijven te identificeren met het imago van Walram in de Valkenburgse sportwereld.

Walram 1 zal de komende jaren met trots de logo’s van Top Intermediars en La Casa dragen op het nieuwe wedstrijdtenue, speciaal ontworpen naar voorbeeld van het Liverpool shirt door Masita.Het nieuwe wedstrijdtenue wordt geleverd in de clubkleur rood (thuistenue) en marine blauw (uittenue).
Op onze website prijken inmiddels ook al de twee bedrijfslogo’s, net zoals op het briefpapier van de club.

VV Walram dankt Top Intermediairs en La Casa voor hun geweldige steun voor de club.X