Jeugd succesvol met Grote Clubactie 2020

De Jeugd van VV Walram heeft van 19 september tot en met 30 november hard voor de club gewerkt. Liefst 1557 loten van de ‘Grote Club Actie’ heeft de jeugd verkocht met een fantastische opbrengst. Nooit eerder is een vergelijkbare lotenactie zo succesvol geweest.

Met de ‘Grote Club Actie’ heeft de jeugdafdeling met eigen inzet een belangrijke financiële bijdrage willen geven in deze moeilijke Corona tijd. Zo is actief geholpen dat het Jeugdvoetbal zoveel mogelijk ongestoord kan blijven doorgaan.

Cheque uitgereikt door topverkopers

De ‘Grote Club Actie’ is inmiddels voorbij, de loting is geweest en de prijswinnaars zijn bekend. Zo ook de opbrengst voor VV Walram. De Jeugd Commissie heeft van de stichting ‘Grote Club Actie’ een cheque gekregen met een waarde van € 3.685,60 .

Deze cheque is woensdag 16 december door 2 jeugdige ‘topverkopers’ overhandigd aan voorzitter John Pisters. Onze trotse topverkopers Kevin Biermans (135 loten) en Jayden Geijselaers (89 loten) mochten naast een dikke pluim ook een mooi presentje van de voorzitter ontvangen.

Organisator Pascal Kabo

Bij de overhandiging van de cheque was ook ons lid Pascal Kabo aanwezig. Pascal heeft namens de Jeugdcommissie opgetreden als coördinator en contactpersoon van de ‘Grote Club Actie’. Als drijvende kracht en aanjager van deze succesvolle editie 2020 heeft Pascal een megaklus verricht waarvoor de club hem bijzonder dankbaar is.

Extraatje

Voor de echte goede rekenaars en ingewijden laat Pascal weten, dat de daadwerkelijk opbrengst feitelijk nog iets hoger is. De opbrengst van de papieren loten via de kantineverkoop alsook de donatie-afkopen van jeugdleden zelf (die door omstandigheden niet actief konden verkopen), hebben geresulteerd in een daadwerkelijk opbrengst van afgerond € 4000,-. Een dikke pluim dus voor de Walram-jeugd en Pascal Kabo!

Vergeet niet de lotnummers te controleren!

LOTNUMMER CONTROLEREN