Het blijft STIL! Geen versoepelingen

Helaas, (nog) geen versoepelingen. Dat betekent dat er als gevolg van het coronavirus vooralsnog geen amateurvoetbalwedstrijden worden gespeeld en dat senioren alleen in groepjes van maximaal 4 personen mogen trainen. Wellicht verandert de situatie per half januari, zo gaf premier Rutte dinsdagavond aan.

Afgelopen maandag legde de KNVB namens de 3.000 amateurvoetbalverenigingen in Nederland met circa duizend verschillende voetbalshirts het woord ‘STIL’ op het Malieveld in Den Haag. De voetbalbond vroeg hiermee aandacht van de overheid voor het amateurvoetbal dat sinds 13 oktober stilligt.

Ondertussen blijven gewoon onze trainingen in Sportpark Oost doorgaan en houden we ons aan de opgelegde maatregelen.

Mondkapjesplicht De Polfermolen

Omdat de onderbouw van de jeugd gestart is met zaaltrainingen op de zaterdagen, worden de jeugdleiders en ouders (alléén brengen en halen) nog eens extra gewezen op de mondkapjesplicht in de publieke ruimten van De Polfermolen.