Erkend leerbedrijf

Deze week heeft de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de aanvraag van VV Walram om erkend leerbedrijf te worden geaccepteerd. Dat betekent dat de club mbo-studenten kan opleiden in de beroepspraktijk. Heel specifiek biedt Walram de CIOS studenten Sittard – Venlo (opleiding als Sport- en bewegingsleider niveau 3) een stageplek om hun daarmee behulpzaam te zijn in hun vereiste beroepspraktijk.

Zo wordt binnenkort met Walram 1 speler Enzo Voorjans een praktijkovereenkomst getekend, die daarmee onder de hoede van praktijkbegeleider Paul Bisschops (technisch coördinator) zijn beroepstage kan doorlopen bij zijn eigen voetbalclub. Paul Bisschops zorgt voor de wekelijkse begeleiding en opleiding, voert voortgangsgesprekken en onderhoudt ook contacten met de school. Enzo zal starten bij de begeleiding en training van de groep JO11.