Trappedoeli bij Walram jeugd

Afgelopen zaterdag bezocht geheel onverwacht Sinterklaas’ trouwste Piet Trappedoeli Sportpark oost, waar de jeugd van de JO7 en JO8 volop aan het trainen waren. Met een grote oranje toeter met het “Olé olé olé” en bepakt met een zak vol pepernoten kondigde Trappedoeli al van ver zijn aankomst aan. Jeugdleider Rob Ruiter mocht voor het eerst in zijn leven als persoonlijke chauffeur van deze legendarische Zwarte Piet fungeren.

Trappedoeli wist natuurlijk direct de aandacht te trekken van de talrijk aanwezige jeugdleden, jeugdleiders en enkele ouders op afstand. Met zijn Ruud Gullit rasta kapsel en op zijn grote sloffen moest Trappedoeli natuurlijk ook enkele partijtjes voetballen met de jeugd. Dat ging hem ook nog goed af.

Moe en voldaan kon Trappedoeli vervolgens aan de ruim 30 kinderen allerlei kadootjes en snoepgoed uitdelen. En dat kon natuurlijk niet eerder dan nadat de JO7 en JO8 spelertjes gezamenlijk en luid in koor nog enkele Sinterklaasliedjes zongen. Na afloop ontving Trappedoeli een ovationeel applaus van de kinderen en stapte snel bij zijn chauffeur Rob in de Pietmobiel op weg naar nieuwe brave kindertjes.