Parkeerplaats tijdelijk ook voor Sevagram

Van 1 december 2020 tot mogelijk 1 februari 2022 zal de parkeerplaats van Walram tijdelijk worden gebruikt door de zorgverleners van onze buur zorgkliniek Valkenheim van Sevagram. De oplettende toeschouwer is het wellicht al opgevallen: op het terrein van Valkenheim worden momenteel de voorbereidingen getroffen voor een grote drielaags aanbouw van het bestaande complex. Gedurende meer dan een jaar van de nieuwbouw kan de parkeerplaats van Valkenheim niet door het zorgpersoneel worden gebruikt.

In goed onderling overleg met de club en de gemeente is afgesproken dat het zorgpersoneel Valkenheim gedurende de bouw gebruik mag maken van de parkeerplaats van Walram nabij het C veld. Het personeel mag enkel door de week (NIET in het weekend) van 07:00 uur tot – 17:30 uur gebruik maken van de deze week mooi aangeveegde parkeerplaatsen. Sevagram deelt de parkeerplaats met enkele voertuigen van Zuurmond De Jong, het bedrijf dat het groenonderhoud in de gemeente verzorgt.

Alle gebruikers van Sevagram en Zuurmond zijn dagelijks verplicht het hekwerk van de parkeerplaats na het parkeren van hun voertuig gesloten te houden.
Dat allemaal om vandalisme te voorkomen en toeristen niet de gelegenheid te geven vrij te parkeren.

In het weekend en elke avond vanaf 17:30 uur staat de parkeerplaats volledig ter beschikking van de voetbalclub. Voor trainingen, wedstrijden en overige activiteiten van spelers, bestuur, vrijwilligers, ouders, supporters en overige gebruikers van Sportpark Oost.

Schaftlokaal personeel groenonderhoud

Op het groentalud van de parkeerplaats zal Zuurmond deze week ook een nieuw schaftlokaal voor hun personeel alsmede een opslagcontainer voor materiaal gaan plaatsen.Via een nieuwe aan te brengen toegangsweg direct rechts achter het hekwerk van de entree van de parkeerplaats is het schaftlokaal en de container te bereiken.
Zonder hopelijk te veel overlast voor de gebruikers zal Zuurmond de werkzaamheden rondom deze plaatsingen spoedig verrichten. Daarvoor wordt het huidige gele schaftlokaal nabij het scoutinggebouw met een grote vrachtwagen met kraan verplaatst naar het bovengelegen groentalud van de parkeerplaats Walram.