Samen Sterk! Dankjewel Rabobank !

Rabobank Zuid-Limburg Oost en Rabobank Zuid-Limburg West stelden samen € 800.000 beschikbaar om het lokale verenigingsleven te ondersteunen. Dit bedrag werd door de stemmende leden van beide banken verdeeld over 1.587 deelnemende verenigingen en stichtingen.

Dit jaar waren maar liefst 103.365 stemmen afkomstig uit Zuid-Limburg; een regio waar het verenigingsleven van oudsher een belangrijke plek inneemt in de samenleving.

Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom bieden zij clubs een steuntje in de rug. Ook wij deden dit jaar mee met Rabo ClubSupport. Met een heel mooi bestedingsdoel. Zo maken wij onze club en de buurt een beetje sterker! Bedankt voor alle stemmen! Een dikke dankjewel voor de ontvangen € 847,64.

Bekijk hier de video die speciaal voor ons is gemaakt.