Livestream kienen bij Pub Henry VIII

Beste leden en vrienden van VV Walram,

Hieronder een leuk en attractief berichtje van clubsponsor Pub Henry uit de Grotestraat-Centrum.

De legendarische Pub’s kienavond is er weer! Deze zal plaatsvinden op zaterdag 28 november van 20.00 uur tot 22.00 uur onder begeleiding van onze eigen kienmeester Olaf. De muziek 🎶 deze avond wordt verzorgd door de enige echte DJ Snake 🐍.

Dit jaar ziet de kienavond er uiteraard iets anders uit dan andere jaren. Deze zal namelijk gehouden worden in de Pub 👑, maar door alle Corona restricties mogen er geen gasten aanwezig zijn. Daarom wordt het in 2020 ‘livestream kienen’, dus jullie kunnen LIVE meekienen via de Facebookpagina van Pub Henry.
Deze livestream wordt verzorgd door SomedaTwelve en StuckEdits 💯🤗.

Er worden 4 rondes gespeeld deze avond, waaronder natuurlijk ook de 18+ ronde 😏😂🤫. Tijdens deze geweldige kienavond zijn er weer fantastische prijzen 🤩🏆🤩 te winnen, waaronder een weekendje Landal Greenparks 😲🥰!

De kienkaarten kunnen besteld worden via bingo@pubhenry.nl 📧 en deze krijgen jullie dan per mail toegestuurd. De kosten bedragen slechts €15,- voor 4 kaarten (dus alle 4 de rondes rondes). Alle technische informatie ️ over het deelnemen aan de livestream-kienavond krijgen jullie ook per mail. Hierin wordt alles stap voor stap uitgelegd.

Veel speelplezier,

Team Pub Henry VIII 👑.