De zaterdag blijft de mooiste dag van de week!

Hoe kunnen we de zaterdag voor alle jeugdvoetballers toch nog de mooiste dag van de week laten zijn? Het antwoord daarop is niet zo moeilijk voor de fanatieke en enthousiaste jeugdleiders van VV Walram. De afgelopen weken hebben zij al prachtige voetbalactiviteiten voor de verschillende jeugdteams georganiseerd. Fantastisch wat jullie daarmee voor al die jeugdvoetballers hebben kunnen betekenen!

Ook afgelopen zaterdag was het weer een gezellige drukte met zo’n 100 kinderen. En nog altijd zonder publiek in Sportpark Oost.

Een variatie aan activiteiten werden georganiseerd van de kleintjes tot de oudere jeugd: een mix toernooi om de Corona cup, onderlinge oefenpartijtjes en vriendschappelijke wedstrijdjes tussen verschillende teams. En tussendoor natuurlijk de lekkere ranja van gastheer en Corona coördinator Ben van Loo!

Omdat we de komende zaterdagen nog steeds geen (competitie)wedstrijden mogen spelen en het hoogst onzeker is wat daarna mag, blijven de jeugdleiders hun pupillen graag helpen de zaterdagen goed in te kunnen (blijven) vullen. Dit o.a. om daarmee de voetbalweek voor jeugdspelers compleet te kunnen houden, de binding met de vereniging en de trainers te kunnen vasthouden. Ook het plezier in voetballen te stimuleren en de ontwikkeling doorgang te laten vinden én het jeugdkader ook plezier en voldoening uit hun hobby te kunnen blijven halen.

Kortom een win-win situatie elke zaterdagochtend in Sportpark Oost. Kijk maar eens naar de korte fotoreportage. Eventuele nieuwe leden kunnen zich elke zaterdagochtend melden in Sportpark Oost voor een proeftraining.