Rabo Clubsupport: doe mee!

Beste leden en vrienden van VV Walram,

Al jaren is Rabobank trouwe sponsor van VV Walram. Dit jaar heeft Rabobank gekozen voor een andere opzet om het beschikbare sponsorgeld te verdelen onder de verenigingen.

Hiervoor is het Rabobank club support programma opgezet. In het kort komt het erop neer dat wij als VV Walram sponsorgeld kunnen verdienen door zo veel mogelijk stemmen te krijgen voor onze club.

Hoe dat werkt staat beschreven op de website:

Voor ons dus belangrijk dat zoveel mogelijk leden, kennissen, vrienden, collega’s etc op ons stemmen. Hiervoor dien je wel zelf klant te zijn bij de Rabobank en tevens lid te zijn. Lidmaatschap is gratis en gemakkelijk te activeren via de Rabo App of website via het menu “zelf regelen”

De stemperiode is tussen 5 en 25 oktober as. VV Walram staat vermeld bij Rabobank Zuid-Limburg West. Help mee, zorg dat je lid van de Rabobank wordt en stem op ons. Hoe meer stemmen hoe meer sponsorgeld. Alvast dank voor jouw stem en deel dit svp onder zoveel mogelijk vrienden, kennissen of familieleden.

Namens de sponsorcommissie.