In memoriam Huub Jennekens

Vandaag bereikt ons het droevig bericht van het plotseling overlijden van wellicht een van ons trouwste supporters Huub Jennekens, tevens vader en broer van onze leden Jennifer en Jeu. Huub heeft na zijn glorieuze voetbalcarrière bij VV Walram en de Valkenburgse Boys zijn liefde voor het Valkenburgse voetbal blijven behouden als fanatiek supporter van Walram en zeer zeker het voormalige damesteam.

In zowel uit- als thuiswedstrijden was Huub altijd met zijn oude Broekhemse voetbalmakkers langs de lijn en fanatiek aanmoedigend nadrukkelijk aanwezig. En ook na afloop kon je met Huub nog altijd in de kantine enkele uurtjes nababbelen over de wedstrijd, of die nu gewonnen of verloren was. Huub was en blijft onze niet te vergeten en immer trouwe supporter voor het leven.

Jennifer, Jeu en de familie wensen wij heel veel sterkte met het verwerken van zijn groot verlies voor ons allemaal.

Bestuur VV Walram