Kom lekker voetballen bij Walram!

De laatste week van de zomervakantie, 17 t/m 21 augustus, is een week boordevol sport voor de jeugd! Iedere dag organiseert een andere vereniging een leuke sportactiviteit voor de jeugd. Dit jaar kun je terecht bij Tennis Padel Geuldal, Judoclub Kano, Tafeltennisvereniging Falco, Volleybalclub S.E.C. en natuurlijk Voetbalvereniging Walram

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich aanmelden via de website van Sport en Cultuur Valkenburg. Deelname is gratis. De zomeractiviteiten is een initiatief van de gemeente Valkenburg aan de Geul in samenwerking met veel vrijwilligers van 5 Valkenburgse sportclubs.

Overigens kunnen nu al de kinderen en jongeren van Valkenburg elke woensdagmiddag tussen 13:30 en 16:00 uur lekker voetballen in Sportpark Oost.