Seizoen/steunkaarten actie en Grote Clubactie – deelnemende sponsoren

Om extra inkomsten te genereren voor het voetbalseizoen 2020/2021, noodzakelijk vanwege lagere sponsor- en overige inkomsten, is VV Walram de navolgende twee initiatieven gestart.

We hebben onze jeugdleden bereid gevonden om onder aanvoering van onze Jeugdcommissie en de jeugdleiders loten van de Grote Clubactie te gaan verkopen. De loten zijn inmiddels besteld en zullen dit najaar door onze jeugdleden in Valkenburg en omstreken verkocht gaan worden. Onze senior leden zullen seizoen/steunkaarten gaan verkopen a raison van €25 per stuk waarmee u Walram steunt én tevens alle thuiswedstrijden van ons eerste elftal kunt bezoeken. Dit zijn 13 wedstrijden en een los entreekaartje kost normaal €3. Gelukkig is het naar de huidige stand van zaken weer mogelijk om bij de aanvang van de competitie toeschouwers op ons sportpark te ontvangen!

Dit betreffen nadrukkelijk acties voor en door onze leden. We willen en moeten de uitdagingen in de huidige tijden als vereniging gezamenlijk het hoofd bieden, met daarbij een bijdrage van ieder lid. Onze jeugd gaat proberen om ze veel mogelijk loten van de Grote Clubactie te verkopen en de spelende senior leden zullen 3 seizoenkaarten verkopen per persoon. We zijn als bestuur dan ook erg blij met de ondersteuning van onze leden. Op deze wijze hopen we het gemis aan inkomsten zo veel als mogelijk te compenseren om op deze wijze het voortbestaan van Walram ook ‘post-Corona’ te garanderen

We hebben alle clubsponsors de mogelijkheid geboden om kosteloos aan te sluiten bij ons initiatief van seizoen/steunkaarten en wel als volgt. Als eigenaar van een seizoen/steunkaart krijgt u bij de deelnemende sponsoren een leuk extraatje. Voor een overzicht van de deelnemende sponsoren en hun actie/extraatje verwijzen we u straks naar deze website. Dit overzicht passen we periodiek aan met de sponsoren die aan hebben gegeven deel willen te nemen aan ons initiatief. Hopelijk nemen veel sponsoren deel en biedt dit initiatief hen extra klandizie in deze ook voor hen zeer moeilijke tijden!

Klik hier en lees onze oproep aan de Walram sponsoren om deel te nemen aan de actie.

Tot slot wensen wij iedereen heel veel sterkte de komende tijden en blijf vooral gezond!X