Uitnodiging kick off seizoen 2020 / 2021

Aan alle senioren van Walram 1 t/m 3, de veteranen, de JO19-1, (jeugd)leiders, jeugdcommissie, activiteitencommissie, technische staf en alle actieve vrijwilligers

Met de aangekondigde versoepelingen afgelopen week door minister-president Rutte lijkt er toch een einde te komen aan de coronastilte op onze voetbalvelden. Iedereen vestigt nu de hoop op een nieuwe start van de amateurcompetitie in september. Hoogste tijd om samen vooruit te kijken. Meer dan ooit moeten bestuur en leden de handen in elkaar steken; we hebben elkander nodig voor de toekomst van onze sportvereniging.

Daarom staat de nieuwe kick-off 2020 / 2021 niet alleen in het teken van de sportieve vooruitblik op het nieuwe voetbalseizoen maar vooral ook de toekomstbestendigheid van de vereniging. Het bestuurt nodigt je daarom graag uit voor de kick-off op donderdagavond 9 juli 2020 in restaurant EL Fuego, Grotestraat Centrum 23 te Valkenburg De achtertuin van El Fuego is te bereiken via de entree van nabij gelegen Stadsrestaurant.

We starten om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur is inloop.

Globaal zal het programma als volgt zijn:

1. Opening en korte toelichting programma door voorzitter John Pisters.
  2. Korte terugblik afgelopen periode (Corona) en hoe gaan we verder (toekomst)?
  3. Aankondiging nieuwe seizoenkaartenactie (senioren) en Grote Clubactie (junioren) door Eugene Heijnen.
  4. Introductie (nieuwe) technische- en medische staf door voorzitter John Pisters en trainer Jordy Renbeerkens.
  5. Voorstelronde en kennismaking nieuwe spelers door trainer Jordy Reneerkens.
  6. Toelichting op visie, aanpak, trainingen, wedstrijden etc. door trainer Jordy Reneerkens.
  7. Trainingsprogramma / oefenwedstrijden / voorbereiding nieuwe seizoen door trainer Jordy Reneerkens en technisch coördinator Paul Bisschops.
  8. Belangrijke jeugdzaken door voorzitter jeugdcommissie Rob Ruiter en technisch coördinator Paul Bisschops
  9. Vragen?
  10. Sluiting.

Graag verwelkomt het bestuur jullie allen in het restaurant van onze hoofdsponsor en gastheer Nol Friis.