Update 9 Ook seniorentrainingen van start

Eindelijk kwam dan het verlossend woord van minister-president Mark Rutte: “Buiten sporten mag weer. Maar je moet wel 1,5 meter afstand houden”.
De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan gelukkig nu ook snel de goede kant op. Waar de jeugd vorige week weer kon gaan voetballen als een voorzichtige eerste stap terug naar wat eerder normaal was, kregen we woensdagavond al te horen dat ook voetballers ouder dan 18 jaar vanaf maandag 11 mei a.s. weer het veld op mogen. Dit uiteraard met daaraan een aantal voorwaarden verbonden. Zo zijn ook voor onze senioren wedstrijden nog niet mogelijk, moet er met 1,5 meter afstand worden getraind en uiteraard moet men zich aan het coronaprotocol van de vereniging houden.

Met de start van deze extra trainingen is het schema aangepast. Enkele verschuivingen in trainingstijden doen zich voor. Daarom lees nog eens heel goed het coronaprotocol door (voor de jeugd eventueel met je ouders) en let goed op je (nieuwe) trainingstijden.

Bekijk hier het nieuwe schema

De belangrijkste wijzigingen van het trainingsschema zijn:

• JO8 verhuist van Dinsdag naar Donderdag,
  • JO10 traint vrijdag op C-veld,
  • JO11-1 en JO11-2 traint op woensdag samen op C-veld,
  • JO13 en JO17 trainen op vrijdag vroeger,
  • JO19-1 en JO19-2 trainen op dinsdag vroeger.