Update 8 We mogen weer / hart onder de riem

We mogen weer!

Woensdagavond 29 april zijn de jeugdtrainingen bij Walram hervat. Op 2 velden meldden zich ruim 40 jeugdleden, waarbij de allerkleinsten de primeur hadden.

Later op de avond volgden de jongeren vanaf 13 jaar waarvoor tijdens de training de zogenaamde 1,5 meter afstandsregel met bijzondere baloefeningen in acht werd gehouden.

Het was allemaal nog even wennen maar bij iedereen was weer volop voetbalplezier aan de bal. Op de foto’s de blije jongste jeugdleden van onze club.

Niet-leden mogen ook meetrainen maar moeten zich vooraf aanmelden. Zie hiervoor nieuwsbericht update 6. Daar staan ook de groepen en trainingstijden vermeld.

Hart onder de riem!

Deze week heeft het bestuur namens alle leden van de voetbalclub mogelijk gedupeerde Valkenburgse ondernemers en tevens sponsors een bemoedigend bericht gestuurd waarmee hun een hart onder de riem wordt gestoken in deze bizarre tijden van het Corona virus.

Bekijk hier de brief aan de sponsors