Acties vanuit onze sponsoren

Als trouwe sponsors van VV Walram willen Modezaak Gaaf en Fitness Planet XL iets extra’s bieden voor de leden van vv Walram.

Modezaak Gaaf

Bij Gaaf kun je sparen voor een waardebon van €50 (10%) en die krijg je als je aankopen bij GAAF opgeteld €500 zijn. Daarbovenop doet Gaaf nog eens 5% in de Walrampot. Een mooi aanbod voor zowel jou als lid, maar ook voor onze club. Mocht je dus bij Gaaf in de Louis van der Maessenstraat gaan winkelen, laat dan zeker weten dat je lid bent van vv Walram. Geef dit ook even aan ons (Vincent Coomans van de sponsorcommissie op vincent.coomans@ziggo.nl) door zodat wij ook op de hoogte zijn. Gaaf verwerkt dan de korting voor jou en de club.

Fitness Planet XL

Bij Fitness Planet XL in Hulsberg geldt de volgende aanbieding Deze Fitness studio wil een reductie in abonnementskosten aanbieden en geen inschrijfkosten tellen; 3 maanden sporten voor de prijs van 2! Dit betekent dat jij als lid van vv Walram 3 maanden kan komen fitnessen (bijvoorbeeld van 01.02.2020 tot 1 mei 2020) voor € 66,- i.p.v. € 99,- (dus € 22,- per maand i.p.v. € 33,- per maand). Hiervoor kun je onbeperkt komen fitnessen. Inschrijven kan enkel nog tot 15 februari 2020. Mocht je hiervoor interesse hebben, maak dan gebruik van het bijgevoegde inschrijfformulier.X