Antibarbari op trainingskamp in Sportpark Oost

De Rotterdamse 2e klasser en studentenclub Antibarbari houdt in het weekend van 17, 18 en 19 januari zijn trainingskamp in Sportpark Oost. Zowel een grote heren- als damesselectie bezoekt het Walram complex om diverse trainingen en een uitgebreide oefenstof af te werken. De vrienden van Antibarbari zijn geen onbekenden voor VV Walram; zij hebben eerder Valkenburg en Sportpark Oost al meermaals bezocht.

Vrijdagavond 17 januari wordt gestart met een late avondtraining, gevolgd door een gezellige sportquiz in hun weekendverblijf Hotel Schaepkens van St. Fijth. Zaterdag 18 januari oefenen de dames tegen de damesselectie van Fortuna ’54 en spelen de heren een oefenpartij tegen Walram 1. De oefenwedstrijd Walram 1 – Antibarbari 1 staat om 17:00 uur gepland in Sportpark Oost.

Na afloop is gezellig samenzijn in de kantine, waarna ongetwijfeld nog enkele lokaliteiten in Centrum Valkenburg zullen worden bezocht. Met een uitlooptraining op de zondagochtend zullen de Rotterdammers ongetwijfeld tevreden huiswaarts keren naar de Maasstad.X