Oliebollentoernooi en Nieuwjaarsreceptie

In het nieuwe jaar wordt op vrijdagavond 3 januari 2020 voor de 2e keer het leuke Oliebollentoernooi georganiseerd. Alle actieve spelers van de JO19-1, JO19-2 en de senioren van Walram 1, 2, 3 en de veteranen kunnen aan dit mixtoernooi deelnemen.

Om 19:00 uur worden de deelnemers verzocht omgekleed aanwezig te zijn op het terras zodat de wedstrijdleiding de mixteams kan indelen. Daarna start om 19:30 uur het toernooi op vier kleine veldjes. Gehoopt wordt op minimaal zes teams. Afhankelijk van het aantal teams wordt via een onderlinge competitie dan wel een poulestrijd het toernooi afgewerkt. Het winnend team ontvangt een zak overheerlijke oliebollen en enkele consumptiekaarten.

In de tussentijd start vanaf 20:00 uur ook de Nieuwjaarsreceptie voor alle leden, ouders, supporters, sponsoren en onze talrijke vrijwilligers. Nieuwjaarsgroeten kunnen worden gedeeld en uiteraard wordt getoast wordt op een sportief en succesvol nieuw voetbaljaar 2020. Uiteraard wordt een bijpassende wafel of oliebol gepresenteerd.

Schrijf derhalve 3 januari 2020 alvast op in je agenda: 19:00 uur Oliebollentoernooi en 20:00 Nieuwjaarsreceptie.