Nieuwjaarswandeling

Zondagmiddag 5 januari 2020 organiseert het duo Ton Curvers/Jo Wouters een nieuwe wandeloriëntatietocht.
Het is alweer een tiental jaren geleden dat deze bijzondere speurtocht voor het laatst is georganiseerd.
Destijds liepen ruim 120 deelnemers mee aan deze wandeltocht voor de verschillende groepen en teams van onze voetlbalclub; ook grote gezinnen trokken toen de wandelschoenen aan. En dat is nu precies wat de organisatie weer voor ogen heeft: een gezellige wandeltocht van 5 km met leuke opdrachten onderweg. En natuurlijk heel veel groepen.

Elke groep krijgt opdrachten en hints mee hoe de wandelroute gelopen dient te worden; ook moeten speciale vragen beantwoord worden en zijn er 2 locaties met behendigheidsspelletjes. Dat wordt dus goed oriënteren maar ook lachen, gieren en brullen.

Die middag wordt gestart vanaf 12:00 uur vanuit Eetcafé Bonne Aparte en bij terugkomst in café ’t Hoekje wordt een kopje soep en broodje geserveerd.
De kosten van inschrijving zijn voor volwassenenen en kids boven 12 jaar € 5; kids tot 12 jaar betalen € 2,50.

Het inschrijfformulier tref je hieronder aan. Het formulier kan bij de jeugdleider worden ingeleverd doch het liefst uiterlijk 2 januari 2020 bij organisator Ton Curvers a.curvers@home.nl. Download het formulier, vul in en stuur zo snel mogelijk in.

Tot zondag 5 januari en snel inschrijven!

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER