Hallenmasters 2019 – Xmas Boarding Tournament Stein

De voorbereidingen en inschrijvingen voor de Hallenmasters 2019 – het grootste boarding toernooi van Limburg – zijn inmiddels van start gegaan. De editie 2019 wordt in 7 toernooidagen gespeeld.

De organisatie verwacht meer dan 1000 deelnemers verdeeld over de verschillende leeftijdsklassen. Naast de jeugdtoernooien kunnen ook seniorenteams weer inschrijven voor een aantal potjes boarding voetbal. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen geoefende veld/zaalspelers en pure recreatiespelers.

Oproep vrijwilligers

Met honderden wedstrijdjes en duizenden bezoekers is het ieder jaar een hele klus om het evenement te organiseren. Vindt u het leuk om bepaalde taken uit te voeren of om de bistro te bezetten, schroom dan niet om u hiervoor aan te melden via e-mail of het contactformulier. De organisatie is blij met eenieder die een dagdeel wil meehelpen in de organisatie van dit Mega evenement.

Inschrijven kan alleen via de website van hallenmasters.nl.
Na uw aanmelding ontvangt u verdere instructies.

Let op: de inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld door ons is ontvangen. Kijk op de website voor de juiste inschrijfprijzen.

Bedrijven en 1e elftallen spelen een exclusief toernooi. De teams worden persoonlijk door de organisatie uitgenodigd en kunnen niet online inschrijven.

Natuurlijk hopen wij tijdens de Hallenmasters veel supporters en publiek te mogen begroeten. Zoals gewoonlijk is de sky bar van sporthal Merode weer geriefelijk ingericht en kunt u onder het genot van drankje en snack alle wedstrijden prima volgen. Entree is uiteraard gratis!