De Limburger Voetbalspel: sponsor je eigen club en doe mee!

Doe gratis mee aan het Voetbalspel van De Limburger!

Vul wekelijks 5 voorspellingen in en maak kans op mooie prijzen. Na 4 warming-up speelrondes, wordt op vrijdag 30 augustus gestart met het klassement. Sluit je aan bij je favoriete amateurclub en win geld voor de club! Het is tevens mogelijk een eigen poule op te zetten voor je vriendengroep of collega’s op je werk. De prijzenpot is met bijna 3.500 euro goed gevuld.

Ook dit jaar organiseert De Limburger het Voetbalspel, waarbij wekelijks 5 wedstrijden voorspeld kunnen worden. Naast individuele weekprijzen, is er tevens weer ‘Het Amateurclub Klassement’. De 3 best voorspellende amateurclubs aan het eind van het seizoen winnen respectievelijk € 500, € 300 & € 200 voor de clubkas. Ruim 180 amateurclubs hebben vorig jaar voor het eerst meegespeeld, waarbij bijna 40 clubs de 11 benodigde deelnemers in hun groep hadden. Het was een geslaagde proef vorig jaar, waarbij SV Bleijerheide de cheque van € 500 won. Sporting Heerlen werd 2de en MMC Weert behaalde een 3de plaats.

Op dit moment zitten we nog in de Warming-up Rondes. De punten voor het klassement tellen pas mee vanaf vrijdag 30 augustus. Zodoende heb je nog 2 weken de tijd om je aan te melden met je vrienden van je eigen team.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • Aanmelden is voor iedereen gratis op delimburger.nl/voetbalspel of via De Limburger Nieuwsapp (Android of iOS) in het menu onder ‘sport’
  • Ga naar klassement en selecteer ‘amateurclubs’
  • Zoek je club en sluit je aan (je kunt vervolgens de link delen via bv. Whatsapp)

Spelregels

  • Voorspel elke week 5 boeiende wedstrijden
  • Een spelweek duurt van vrijdagavond t/m donderdag. Voorspellingen kun je echter tot 5 minuten van te voren doorgeven
  • Een amateurclub telt mee als er minimaal 11 deelnemers aan meedoen (er zijn als club met ruim 40 deelnemers)
  • De score van de club is de score van de 11 best presterende deelnemers
  • Elke deelnemer is een uniek persoon en minimaal 18 jaar


X