Klussers gezocht: zaterdag 10 augustus

Voor de start van de trainingen en de competities van het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020 moeten nog een aantal laatste klussen worden verricht in Sportpark Oost.

Voor zaterdagochtend 10 augustus worden nog diverse vrijwillige klussers gezocht voor diverse werkzaamheden. Vanaf 08:00 uur verzamelen in de kantine.

Daar zullen de werkzaamheden door accommodatiebeheerder Marcel Meijers en zijn assistent René van Can verdeeld worden. Het klusteam heeft niet helemaal stil gezeten. Afgelopen weken zijn o.a. de groene heggen rondom het gehele sportcomplex geschoren, de borders gekortwiekt en heeft de beregeningsinstallatie op het B- en C-veld overuren gedraaid. Ook hebben de dames van de kantinecrew de lokalen 1 tot en met 4 de zomerpoetsbeurt gegeven en is het washok netjes opgeruimd.

Voor zaterdag staan nog diverse opdrachten open:

• Afronding van de groenwerkzaamheden (o.a. restant scheren van de heggen en uitdunnen van de borders)
  • Schoonmaakbeurt van lokalen 7 en 8
  • Het opruimen van het bestuurslokaal
  • Het opruimen en sorteren van gereedschapsmaterialen in de grijze en blauwe opslagketen
  • Het opruimen en sorteren van materialen en ballen in het ballenhok
  • Het sorteren van alle nieuwe tenue- en trainingsets voor alle jeugdteams (hopelijk zijn enkele jeugdleiders aanwezig)
  • Het prepareren van de training doeltjes
  • Het leegmaken van de prullenbakken
  • Het prepareren van de beregeningsinstallatie na de wekelijkse maaibeurt van hovenier Rooden op vrijdag
  • Etc etc etc

John “de Spaet” Speetjens zou hierover vanuit het Spaanse Polopos zeggen: “Jongens, het is niet zwaar maar veel!!”

Kortom: vele handen maken licht werk.

Rond de klok van 12:00/12:30 uur wordt de klusochtend afgesloten met een lekker broodje en kop koffie