Gemeentelijke Vrijwilligersdag op 12 oktober 2019

Vrijwilligers zetten zich wekelijks, of vaker, extra in voor de gemeenschap en krijgen daar geen vergoeding voor.
Denk bij VV Walram aan bestuursleden, vrijwilligers van de onderhouds- en schooonmaakploeg, het kantinepersoneel, elftalleiders, de onbetaalde jeugdleiders/-trainers en de verenigingsscheidsrechters. Het gaat dan al gauw om liefst 60 vrijwilligers in onze voetbalclub.

Voor hun inzet wil het gemeentebestuur haar dank uitspreken. Daarom organiseert de gemeente ook dit jaar weer de Vrijwilligersdag op zaterdag 12 oktober te Adelante in Houthem. Tijdens deze middag worden er diverse leuke workshops georganiseerd, is er een heerlijk buffet en ontvangen de aanwezigen een leuk bedankje. Dus, bent je actief als vrijwilliger in onze club of elders bij een vereniging in de gemeente Valkenburg aan de Geul? Geef je dan nu op voor deze leuke dag!

Meer informatie en aanmelden >