Kick-off donderdag 27 juni nieuwe voetbalseizoen

Donderdag 27 juni 2019 vanaf 19:30 uur is de kick-off voor het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020 in Hotel de Guasco aan de gelijknamige Guascostraat in Valkenburg-Centrum. In deze bijeenkomst wordt vooruit geblikt op het nieuwe seizoen. Net zoals voorgaande jaren is weer een grote groep leden uitgenodigd, die op die avond verwacht wordt.

Uitnodiging

Het bestuur nodigt navolgende leden voor de kick-off uit en hoopt op hun aanwezigheid:

• Alle senioren selectie 1e team, inclusief alle nieuwe spelers, het 2e en 3e team evenals de veteranen.
  • Alle jeugdleiders voor het nieuwe seizoen.
  • De jeugdcoördinatoren en de jeugdcommissie.
  • Alle jeugdspelers van de nieuwe JO19.
  • Het bestuur, de sponsorcommissie, het wedstrijdsecretariaat, de ledenadministrateur en de gastheren/wedstrijdcoördinatoren.
  • De technische en medische staf.
  • Diverse vrijwilligers op uitnodiging.

Voorzitter John Pisters zal ons bij de trouwe clubsponsor Hotel de Guasco door een gevarieerd programma leiden met diverse sprekers. Voor iedereen een uitgelezen kans om kennis te maken met de nieuwe technische staf van hoofdtrainer Ben Habets en technisch coördinator Paul Bisschops. Ook wordt dit jaar in het programma door de technisch coördinator op hoofdlijnen aandacht gegeven aan de Walram jeugd.

Bijeenkomst

De inloop van de bijeenkomst is vanaf 19:00 uur en het programma start om 19:30 uur. Gaarne op tijd aanwezig zijn. Het programma ziet op hoofdlijnen als volgt uit:

• Opening en toelichting programma (John Pisters)
  • Korte terugblik seizoen 2018/2019 (John Pisters)
  • Introductie (nieuwe) technische- en medische staf (John Pisters)
  • Voorstelronde en kennismaking nieuwe spelers zowel senioren als JO19 (de nieuwkomers zelf)
  • Jeugdcommissie nieuwe stijl en overige jeugdzaken (Paul Bisschops/Rob Ruiter/Ron Huntjens)
  • Trainingsprogramma / oefenwedstrijden / voorbereiding nieuw seizoen etc. (de trainers o.l.v. hoofdtrainer Ben Habets)
  • Walram Loyalty Programma (Eugene Heijnen)
  • Heb je nog vragen?

Kortom, een bijeenkomst die je als betrokken lid van de vereniging niet mag missen. Uiteraard ontvang je van de vereniging een welkomstdrankje en na afloop nog een borreltje en hapje toe!

Het Bestuur.