Finale nacompetitie Walram 2

Afgelopen zondag heeft Walram 2 zich ten koste van Haslou 2 geplaatst voor de finale van de nacompetitie reserve 2e/3e klasse KNVB. In een boeiende wedstrijd hebben de Walram reserves het 90 minuten lang spannend gehouden door niet verder uit te lopen na de vroeg bereikte score van 1-0.

Via een attente interceptie op een verkeerde uittrap van de Haslou goalie wist Robert Vincken al vroeg in de 1e helft de score te openen. Daarna bleef de score hetzelfde want ook Haslou 2 wist nauwelijks een scoringskans te creëren. De Walram reserves plaatsten zich dan ook terecht voor de finale.

Deze beslissingswedstrijd wordt gespeeld tegen Weltania 2, die de buren Voerendaal 2 wisten te verslaan met liefst 5-3. Zondag 16 juni wordt op het “neutraal” sportcomplex van VV Schimmert om 11:00 uur het fluitsignaal gegeven voor een ongetwijfeld boeiende apotheose van de competitie. Donderdagavond geeft trainer Wil Meurders in de afsluitende training zijn laatste instructies om de Walram reserves optimaal te prepareren voor de finale.

Supporters zijn zondag natuurlijk allemaal van harte welkom doch dienen s ‘ochtends rekening te houden met de lokale processie te Schimmert. De fiets is dan een aanrader!