Stem Valkenburg als Wandelgemeente van het Jaar

Zoals jullie misschien weten is Valkenburg aan de Geul in de race voor de titel Wandelgemeente van het Jaar 2019. Tot 17 mei kan hiervoor gestemd worden. De laatste dagen is onze gemeente iets achterop geraakt op twee andere genomineerden, Raalte en Opsterland.
Dat kan de gemeente natuurlijk niet laten gebeuren! Vandaar het verzoek aan alle verenigingen in onze gemeente en in het bijzonder jullie om nog een keer te helpen om te zorgen dat die titel naar Valkenburg aan de Geul komt.

Deze prijs wil de gemeente natuurlijk naar Zuid-Limburg halen, maar daar hebben zij wel jullie hulp bij nodig.

Draag jij wandelparadijs Valkenburg ook een warm hart toe? Klik dan op de volgende link en breng rechts, in het groene hokje jouw stem uit: www.wandelgemeentevanhetjaar.nl.

STEM NU!

Op grond van privacy overwegingen is deze oproep op de website en Facebook geplaatst en niet afzonderlijk schriftelijk of per e-mail naar de afzonderlijke clubleden.