Limburgs Kampioenschap Latje trap 2019

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies voor de tweede maal het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Het kampioenschap bestaat dit jaar uit een vijftal voorronden en één finaleronde. De finaleronde wordt afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

In 2018 sloegen L1 en Moonen Movies de handen ineen om het allereerste Limburgs Kampioenschap Latje Trap te organiseren. Met het succes van 2018 in het achterhoofd hebben beide partijen vertrouwen uitgesproken in een nieuwe editie in 2019, met het doel om nóg meer Limburgers met een fluwelen trap de mogelijkheid te bieden om Limburgs kampioen te worden.

Het toernooi is voor alle leeftijden toegankelijk en gaat van start met vijf voorronden verspreid door de provincie. Hierbij dienen de deelnemers het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden.

De voorrondes vinden plaats op de volgende datums en locaties:

Zaterdag 1 juni 2019: FC Geleen Zuid, Geleen
Zaterdag 8 juni 2019: HBSV, Hout-Blerick
Zaterdag 15 juni 2019: R.K.V.V WDZ, Bocholtz
Zaterdag 22 juni 2019: KSV Horn, Horn
Zaterdag 29 juni 2019: R.K.S.V. Heer, Maastricht

De vijf beste deelnemers per voorronde veroveren een plek in de finaleronde, maar iedere voorronde kent ook een individuele winnaar. Heel bijzonder is, dat de vereniging waar de Limburgs Kampioen Latje Trap 2019 lid van is in 2020 een voorronde van het LK Latje Trap mag organiseren. Een extra aansporing derhalve om met veel leden van het elftal samen in te schrijven. Zo kan ook gezamenlijk autovervoer geregeld worden.

Inschrijven

Inschrijven voor de voorronden is mogelijk vanaf medio maart 2019.

Meer informatie over het LK Latje Trap is te vinden op L1.nl/latjetrap.

INSCHRIJVENX