JO11-1 Jeugdsportploeg van het Jaar 2018

In de categorie Jeugd is de titel Sportploeg van het Jaar 2018 naar de jongens van de JO11-1 van VV Walram gegaan.
In een bomvolle zaal van Chateau St. Gerlach te Houthem is de prijs van de Jeugdsportploeg uitgereikt door een zeer bekende “BV’er” oud Walram-trainer Jordy Reneerkens.

Met het hoogste aantal stemmen in 3 rondes zijn in een live-uitzending van TV Valkenburg zondag 25 november zeer lovende woorden over deze superprestatie van de JO11-1 uitgesproken.
In de eindstrijd hebben de jongens JO11-1 in hun categorie het meisjeshandbalteam MIC-B en een collega -jeugdploeg van SV Geuldal achter zich gelaten.

Nog een verrassing was de uitverkiezing van oud-Walramster en tevens huidig Fortuna- en Jong Oranje-keepster Dionne Vasmeer tot Sportvrouw/-man van het Jaar.
Dionne is nog regelmatig als gast op bezoek bij onze vereniging waar zij in de stille uurtjes met collega-keeper Tijn Becker hun technieken aanscherpen.

Bij de senioren ging de titel naar Zaalvoetbalclub De Kilo uit Berg en Terblijt. Talent van het Jaar is Robbie Kengen van TTC Falco geworden en een speciale aanmoedigingsprijs is uitgereikt aan de judoka’s van Adelante in Houthem.

Op de foto in aanwezigheid van de trainers Ron Huntjens, Alain Becker en Ton Curvers onze trotse jeugdspelers en kampioenen:
Vlnr Wesley van Can, Mats Arnoldts, Rune Huntjens, Chris Ruland, Damiano Curvers, Max Beers, Keano Bleezer en Owen Rooding.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op vrijdagavond 4 januari 2019 zullen de kampioenen door de vereniging een grootse interne huldiging ontvangen.