Jeugdleider Rob Vaessens overleden

Hedenochtend heeft ons het treurige nieuws bereikt van het overlijden van onze jeugdleider Rob Vaessens.
Een half jaar geleden heeft Rob het onfortuinlijke bericht ontvangen van zijn ongeneeslijke ziekte. Een ongelijke strijd die hij hedenochtend niet meer heeft kunnen overwinnen.

Met het overlijden van Rob verliest ons jeugdtrainer korps een trouwe, energieke en vrolijke collega, die jarenlang een grote en belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de opleiding van vele jeugdige voetballers.
Op Rob kon je altijd rekenen. Ook was Rob regelmatig en trouw supporter van ons eerste elftal. VV Walram zal hem enorm missen en is hem heel dankbaar voor zijn enorme inzet.

Wij wensen de familie Vaessens en in het bijzonder zoon Danilo, tevens JO19 speler van onze vereniging, heel veel sterkte met het verwerken van zijn groot verlies.
VV Walram eert de nagedachtenis aan de overleden Rob komend weekend met een minuut stilte in het voltallig wedstrijdprogramma.