Sinterklaas op bezoek

Omdat Sinterklaas en zijn twee Zwarte Pieten weten, dat bij de jeugd van VV Walram het beste voetbal wordt gespeeld, komen zij op zaterdag 1 december op bezoek in Sportpark Oost. Tussen 14:00 uur en 14:30 uur verzamelen de jeugdteams JO07, JO8, JO9 en JO10 in de kantine, waarna even later de Sint groots wordt ontvangen.
Natuurlijk zijn ouders, opa’s en oma’s en broers en zusjes eveneens van harte welkom op deze gezellige Sinterklaasmiddag.

De diverse jeugdspelers moeten niet vergeten zich aan te melden via het ontvangen inschrijfformulier. En natuurlijk moeten massaal de uitgereikte kleurplaten worden ingekleurd en eveneens worden ingeleverd. Daarmee wordt de kantine feestelijk voor Sinterklaas versierd. En voor de mooiste kleurplaten zijn aardige prijsjes te winnen!

Uiteraard heeft de Sint en zijn Zwarte Pieten heel veel aandacht voor de jeugdspelertjes en hopelijk worden veel liedjes massaal door iedereen gezongen. Voor elk spelertje heeft de Sint natuurlijk een mooi kadootje, maar dan ook alleen wanneer iedereen afgelopen jaar braaf en gehoorzaam is geweest! Dat oordeel over het goede gedrag ligt natuurlijk bij de Goedheiligman, die geassisteerd wordt door de immer guitige en opgetogen Grapjesmakerpiet Trappedoelie en de Grote Pakjespiet Davido.

Alvast de groetjes van Sinterklaas en de Zwarte Pieten en hopelijk tot zaterdagmiddag 1 december in de vrolijk versierde kantine.

Bekijk de uitnodiging:X