Denk jij graag mee met de KNVB?

Op het werk, op school of op een verjaardag; voetbal is voor miljoenen Nederlanders een geliefd gespreksonderwerp. Jij hebt vast ook wel een mening over de prestaties van Oranje of zaken bij jouw plaatselijke voetbalclub. Denk jij óók graag met ons mee over belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou!

We zoeken ongeveer 10.000 leden voor ons panel. Dit zijn onze voetballers, trainers, scheidsrechters, bestuurders, overige vrijwilligers en ouders van jeugdleden. Het doel van het panel is helder: we willen een goed beeld krijgen van wat er leeft bij onze leden en op de velden. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Want mede dankzij jouw inzichten kunnen wij het voetbal nóg beter en leuker maken.

Wat kun je verwachten?

Wij vragen je een aantal keer per jaar met ons mee te denken of om jouw mening te geven. Meestal gaat dit via een online vragenlijst, maar soms ook in een online groepsgesprek of creatieve opdracht. Deelnemen kost niet veel tijd. Je kunt zelf beslissen of je aan een onderzoek mee wilt doen of liever een keertje overslaat.

Ben jij lid van de KNVB of ben jij een ouder van een speler/speelster die 15 jaar of jonger is? Meld je dan aan voor het KNVB voetbalpanel.X