Geef je op voor de vrijwilligersdag op 29 september 2018

Vrijwilligers zetten zich wekelijks, of vaker, extra in voor de gemeenschap en krijgen daar geen vergoeding voor.
Ook bij V.V. Walram werken o.a. onbetaalde bestuursleden, jeugdleiders, trainers en talrijke overige vrijwilligers.
De gemeente Valkenburg aan de Geul wil hiervoor zijn dank uitspreken. Daarom organiseert de gemeente ook dit jaar weer de Vrijwilligersdag op zaterdag 29 september te Adelante in Houthem.

Tijdens deze middag worden er diverse leuke workshops georganiseerd, is er een heerlijk buffet en ontvangen de aanwezigen een leuk bedankje. Dus, ben je actief vrijwilliger van V.V. Walram? Geef je dan nu op voor deze leuke dag!

De organisatie van deze dag is in handen van de gemeente Valkenburg aan de Geul in samenwerking met de Kunst- en Cultuurraad, de Vrijwilligerscentrale en de Informele Zorggroep.

Voor vragen kunt je terecht bij Dominique Wienk (Combinatiefunctionaris Verenigingen, Sport, Cultuur en Zorg) via vrijwilligersdag08@gmail.com of 043 601 6173.

Hopelijk tot ziens en veel plezier op de Vrijwilligersdag!

Klik hier om je aan te melden