Klussendagen Sportpark Oost

Het bestuur nodigt actieve vrijwilligers uit voor snoei- en kluswerkzaamheden op zaterdag 4 augustus 2018.
In de ochtenduren worden tussen 08:00 uur en 13:00 uur talrijke werkzaamheden verricht om Sportpark Oost de jaarlijkse onderhoudsbeurt te geven.

Klusjes als onkruid wieden, sportvelden beregenen, bermen snoeien, ballenhok opruimen, opknappen kleedlokaal 3 en verven, worden onder leiding van accomodatiebeheerder Marcel Meijers verdeeld onder de aanwezigen. En dan geldt nog altijd de lijfspreuk: “Vele handen maken licht werk”. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer en sneller het klussen verricht kan worden. En ook nog eens extra gezellig.

Deze dag worden extra klusmaterialen gehuurd om het werk zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Voor een kop koffie, frisdrank en broodje wordt natuurlijk gezorgd.

Het bestuur rekent op een extra grote opkomst. Help je club niet alleen in het veld maar nu ook even ernaast!!
Kun je niet de hele ochtend: geen nood, elk uurtje ondersteuning is meegenomen.
Alvast onze hartelijke dank.

Het bestuur.