Dringend 6 jeugdleiders gezocht

Heb jij nog vrije tijd en vindt je het leuk om jeugdleider te zijn en jeugdspelers technisch en tactisch beter te maken? Dan is dit je kans om je opmars te maken in het jeugdleidersvak! Voor diverse jeugdteams is VV Walram namelijk nog op zoek naar jeugdleiders!

Voor drie jeugdteams JO12-1 (10/11 jr.), JO15-1 en JO15-2 (13/14 jr.) zijn wij nog dringend op zoek naar 1 of 2 jeugdleiders per team (dus totaal 6 jeugdleiders), die op de zaterdag de teams  willen begeleiden tijdens de wedstrijden en tevens de trainingen verzorgen. De teams spelen hun thuis- en uitwedstrijden op de zaterdagochtend.

De trainingstijden zijn:

• JO12-1: iedere maandag van 18:00-19:30 uur en woensdag van 18:00 tot 19:00 uur
  • JO15-1 en JO15-2: iedere dinsdag en donderdag van 18:30 tot 20:00 uur

Aanmelden

Lijkt het jou leuk om met de jeugd bezig te zijn neem dan contact op met jeugdcoördinator Rick Sour tel. 06 – 23 53 47 50 of stuur een mail naar ricksour@hotmail.nl.

Jeugdleiders worden begeleid door een technische staf en door de club in de gelegenheid gesteld een opleiding bij de KNVB te volgen.

De club doet in dit verband met name een dringend beroep op enkele actieve en sportieve ouders zich te melden bij onze vriendenclub van het jeugdleiderskorps.