1e Ronde KNVB beker bekend

Voordat de nieuwe competitie 2018/2019 start op zondag 23 september wordt eerst een poulefase KNVB beker afgewerkt. Op de zondagen 2, 9 en 16 september spelen Walram 1, 2 en 3 allemaal eerst nog drie bekerwedstrijden.

Walram 1 is ingeloot in een sterke poule met Zwart-Wit 1 uit Eijs, Partij 1 uit het gelijknamige mooie dorp in het Heuvelland en het Maastrichtse Sportclub Jekerdal 1. Walram mag dan op het eerste oog als favoriet voor de ronde worden bestempeld, maar gemakkelijk zal het zeker niet worden. Met name Zwart Wit 1 en Sportclub Jekerdal 1 hebben zich in het verleden in onderlinge duels als geduchte tegenstanders gemanifesteerd. En van Partij is bekend, dat zij er alles aan gaan doen om op een hogere KNVB-trede te willen acteren. Kortom, de bekercompetitie krijgt een spannende en attractieve eerste ronde.

Supporters kunnen in deze bekerwedstrijden de nieuwe aanwinsten ook voor het eerst echt aan het werk zien. Dat mag u dus niet missen!

Ook de tegenstanders van de Walram reserves zijn bekend. Walram 2 gaat bekeren tegen Hellas 2, Schaesberg 3 en Doenrade 2; Walram 3 heeft geloot tegen Haanrade 2, Hulsberg 4 en Groene Ster 6.

Bekijk hier het volledige programma