Bonne Aparte Food | Drinks wordt nieuwe hoofdsponsor jeugd VV Walram!

Het bestuur en de sponsorcommissie is zeer verheugd met de nieuwe hoofdsponsor voor de jeugd van Walram Bonne Aparte Food | Drinks uit Valkenburg. We zijn Daan Limpens zeer erkentelijk dat hij met ingang van seizoen 2018/2019 voor de duur van drie jaar onze gehele jeugd sponsort. Dit betekent dat komend seizoen onze JO-7 (voorheen: mini-F) de beschikking krijgt over een geheel nieuw tenue en ook dat al onze jeugdleiders een shirt van Bonne Aparte zullen dragen. Tevens geeft de sponsoring van Daan Limpens ons de mogelijkheid om nieuwe ballen en andere materialen aan te schaffen voor de gehele jeugd. Een bekend gezegde luidt: ‘de jeugd heeft de toekomst’ en met dit soort sponsoren is dat voor de jeugd van Walram zeker het geval!

Good food, Good Music, Good people.

Bij Bonne Aparte Food | Drinks willen wij dat jij je thuis voelt. Een ongedwongen sfeer waar je even kunt ontspannen. Wij bieden je de mogelijkheid om je even terugtrekken uit de dagelijkse sleur. Een gezellig hapje eten of lekker borrelen met familie, vrienden of bekenden. Feel good is belangrijk voor ons.

Eerlijk, ongedwongen en relaxed, dat is Bonne Aparte Food | Drinks!

Als uitbreiding op onze bestaande lunchkaart hebben wij nu ook een heerlijke avondkaart. Je kunt bij ons terecht voor een lekkere lunch of diner. Voor de late night munchies hebben wij speciaal een ’badass bites’ menu met fingerfood, deze kunnen tot middernacht worden besteld. Ieder weekend hebben wij een vaste huis DJ, die van iedere avond een feestje maakt. Met zijn aanstekelijke beats wordt stilstaan echt onmogelijk. Hiernaast zorgen we voor een aantal gastoptredens per jaar van bekende DJ’s.

Samengevat willen wij een totaal concept neerzetten van goed, eerlijk eten en gezellige drankjes. Of je nu voor een gezellig etentje, after work borrel komt of voor een avondje uit, bij Bonne Aparte Food | Drinks kan het allemaal.

Grand Café Bonne Aparte
Grotestraat Centrum 20-22
6301CX Valkenburg a/d Geul

Telefoon: 043-6012310
Email: info@bonneaparte.nlX