Kampioenenweekend van JO11-1

Met het fraai behaalde kampioenschap zijn de spelers van de JO11-1 door de eigen jeugdleiders Ron Huntjens en Alain Becker alsmede hun ouders getrakteerd op een heus kampioenenweekend.
Na een warme schooldag vertrok het gezelschap vrijdagmiddag naar het zwembad van het bungalowpark in Schin op Geul, alwaar het op het terras van Woodz eveneens genieten was van een lekker drankje.

Na de nodige en fraaie duiken in het zwembad, werd het waterspektakel nog even vervolgd in de Geul nabij de speeltuin van ’t Koetshuis naast Kasteel Oost. In diezelfde speeltuin was het tentenkamp opgeslagen
waar de jeugd met de vaders de nacht door zou brengen. Maar voordat het zover was, werd eerst nog met z’n allen genoten van een fraaie en overheerlijke BBQ, gesponsord door Hotel de Guasco.
Ook kwamen daar de voorzitter en de secretaris de jeugd nog eens extra feliciteren met het behaalde kampioenschap. Met een volle buik en na ook nog eens een spannend nachtavontuur, werd uiteindelijk moe en voldaan de luchtmatras en de slaapzak opgezocht.

Echt uitslapen was er niet bij want na het ontbijt moest vertrokken worden naar sportcomplex De Kleine Linde te Sibbe. Daar stond de deelname aan het mini beachvoetbaltoernooi op het zaterdagprogramma.
Een fantastische doch loodzware voetbalervaring in het zware mulle zand, succesvol georganiseerd door de 80 jarige jubilaris SV Sibbe. In de tropische hitte was het genieten van deze bijzondere happening, die ook nog eens als eindwinnaar werd afgesloten. De JO11-1, een ware en echte kampioen dus!

Moe en voldaan werd na afloop de Sibbergrubbe afgedaald en konden spelertjes, jeugdleiders en ouders terugkijken op een spannend en geslaagd kampioenenweekend.X